Barátaim, szeretném bemutatni nektek a selección sámánnőjét, minden sebzett spanyol lélek gyógyítóját, becses nevén Ana-Lucia Delgado i Cabello-Santost. Katalán szármázása révén az FC Barcelona szurkolója, kedvenc koktélja pedig a Mojito, csak hogy tudjátok mire hívjátok meg, ha Tossa de Mar romantikus partjaihoz tévedtek egy magányos estén, vigaszt keresve valami múltkorihoz hasonló vereség után. A vuvuzelának már a látványától is éktelen haragra gerjed, szóval ha akad nálatok egy, azt gyorsan vessétek a tengerbe (ragadja magával az ár azt a kibaszott szart).

Ana-Lucia jóbarátom, Vilaghalo páratlan tehetségének gyümölcse, neki ezúton is köszönöm, a fenti képet eredeti méretben pedig erősen ajánlott itt megtekinteni. A lányoknak eddig is ott volt, ezután is ott lesz a fejlécben Burt Reynolds Vicente Del Bosque, úgyhogy csak semmi reklamálás. 

8 komment

Címkék: keret ana lucia

A bejegyzés trackback címe:

https://seleccion.blog.hu/api/trackback/id/tr522094800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gezabá (törölt) 2010.06.20. 19:48:56

jaj!!! én megijedtem. öreg vagyok már az ilyesmihez. azé maradjon, elnézegetem :)

minority 2010.06.20. 20:05:52

tossa de mar alap hely, ott vettem a ronaldo mezem, mikor lelépett az interbe. örültek a pólóárusok nagyon

deltaTheEnd 2010.06.21. 14:34:52

fantasztikus Iniesta állítólag nem kezd, és Xabi meg Busi megint egyszerre. Főleg Honduras ellen nem kell két védekezésben (is) jeleskedő ember. Pedro remélem mielöbb bejön ha félidőben még (ilyen persze elképzelhetelen) nem vezetünk.

Maqus · http://oposszum.hu 2010.06.21. 15:36:26

Hajrá, Spanyolország :'(

nagyhoho 2010.06.21. 17:59:04

jó estét, jó szurkolást, JÓ BÍRÓT mindenkinek!
süti beállítások módosítása